امروز : دوشنبه, ۲۹ دی , ۱۳۹۹ - 5 جماد ثاني 1442
حکایت دوستدار محیط زیستی که در محاصره آتش خائیز قرار گرفت و سوخت
مدیرکل دفتر بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد از محاصره جوانی در آتش جنگلهای خائیز خبر داد و گفت: حالی عمومی البرز زارعی کوه سرک رضایتبخش است.
وحید محمدیتبار در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج اظهار داشت: عدهای از جوانان کوهنورد تشکل سبزدامان به صورت خودجوش برای کمک به مهار آتش سوزی جنگلها و مراتع کوه خائیز عازم ارتفات شدند که به دلیل فوران آتش یک کوهنورد گرفتار و دچار سوختگی شدید شده است.
وی عنوان کرد: این جوانان کوهنورد هنگام اظفای حریق در محاصره آتش قرار میگیرند که زمکان فرار برای عبور از یک تخته سنگ بزرگ با مشکل روبهرو شده و در آتش پرت شده و دچار مصدومیت و سوختگی شدید میشود.
محمدیتبار حال عمومی کوهنورد طبیعت دوست البرز زارعی کوه سرک را رضایت بخش دانست و افزود: اقدامات و هماهنگی لازم برای درمان وی انجام شده و مکاتبه لازم نیز با بیمه ایران انجام شده و سازمان جنگلها از روند مطلع شده است.
وی ادامه داد: در عملیات مهار آتش سوزی منطقه حفاظت شده خائیز ۱۰ نفر مصدوم شدند.
انتهای پیام/۵۴۱/ ز
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تحریریه زاگرس آنلاین منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.