۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند، خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید، پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.
Wednesday, 22 September , 2021
امروز : چهارشنبه, ۳۱ شهریور , ۱۴۰۰ - 15 صفر 1443
شناسه خبر : 400804
  پرینت تاریخ انتشار : ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۵:۴۰ |

گسترش سویه لامبدا در جهان/ مصرف روزانه گردو و کاهش کلسترول بد

حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

گسترش سویه لامبدا در جهان/ مصرف روزانه گردو و کاهش کلسترول بد
زاگرس آنلاین-زاگرونا؛

به گزارش خبرنگار مهر، مهم‌ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده‌اند:

عدم ایجاد مصونیت در ۲۰ درصد افراد واکسینه شده کووید ۱۹

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که حدود ۲۰ درصد از بهبودیافتگان کووید ۱۹ یا حتی افراد واکسینه شده، سیستم ایمنی شأن به طورکامل در مقابل کروناویروس مصون نمی‌شود.

خوردن روزانه گردو موجب کاهش کلسترول بد می‌شود

محققان دریافتند گنجاندن گردو در رژیم غذایی کلسترول کل را کاهش داده و سطح کلسترول بد موسوم به LDL را هم کاهش می‌دهد.

فواید و اهمیت مصرف ویتامین C برای بدن

با توجه بر شیوع مرگبار کروناویروس، فواید مصرف ویتامین C در رژیم غذایی روزانه از سوی متخصصان برجسته شده است.

سویه مهاجم لامبدا به زودی سراسر جهان را دربرمی گیرد

محققان هشدار می‌دهند که به زودی سویه لامبدا که به مراتب از سویه دلتا واکسن گریزتر است جهان را فرامی گیرد.

برچسب ها
به اشتراک بگذارید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تحریریه زاگرس آنلاین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.