به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، مطالعه اخیر مشخصههای مرتبط با علائم شدید کووید را در ۵ و ۱۲ ماه پس از ترخیص از بیمارستان مشخص کرد.
بررسیها نشان داد کمتر از ۳ نفر از هر ۱۰ بیمار احساس کردند که در ۱۲ ماه پس از ترخیص از بیمارستان به دلیل کووید ۱۹ حاد، به طور کامل بهبود یافته اند.
نتایج این مطالعه نشان داد که زنان، چاقی، ابتلاء به التهاب سیستمیک و بروز علائم شدیدتر در طول کووید اولیه با افزایش خطر ابتلاء به اختلالات شدید سلامتی طولانی مدت مرتبط با کووید مرتبط است.
به گفته محققان، تعداد قابل توجهی از افراد مبتلا به عفونت حاد کووید ۱۹ در ۳ تا ۴ هفته اول پس از ابتلاء به بیماری به طور کامل بهبود نمییابند و تا هفتهها و ماهها پس از بهبود ادامه مییابند.
مطالعات قبلی نشان داده است که نقایص شناختی و جسمی حداقل ۶ ماه پس از ترخیص در افراد بستری شده با کووید ۱۹ حاد ادامه دارد. علاوه بر این، تفاوت قابل توجهی در شدت علائم و تداوم آنها در ۶ ماه پس از ترخیص در این افراد وجود دارد.
حال محققان دانشگاه لستر انگلستان دریافتند که کمتر از ۳۰ درصد از بیماران احساس میکردند که در ۱۲ ماه پس از ترخیص به طور کامل بهبود یافته اند. عواملی مانند زن بودن، چاقی و نیاز به تهویه مکانیکی، در طول کووید ۱۹ با اختلالات شدیدتر سلامتی پس از ۱۲ ماه همراه بود.