امروز : پنج شنبه, ۲۰ مرداد , ۱۴۰۱ - 14 محرم 1444
- عاشورای قدیم گچساران چگونه بود؟!
- سود ۷۰۰ ریالی به ازای هر سهم/رستمی: درهزار، درهآلو، سرچشمه و سونگون پروژه های مهم ملی مس
- «تی تی» در غیبت کمدی صدر جدول فروش ماند
- ابتهاج قلهنشین غزل معاصر بود
- برد اول پرسپولیس مهمتر از فینال است/ زمان قضاوت در مورد خارجیها
- مسعود بهنود: خانواده ابتهاج تحت فشار براندازان برای عدم انتقال پیکر او به ایران
- سه انتصاب در ذوب آهن اصفهان
تایید وقوع سرقت مسلحانه از اتوبوس در جاده های استان در ماه گذشته
سرقت مسلحانه از مسافران اتوبوسهای مسافربری در ۲۴ ساعت گذشته تکذیب شد
.به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سردار “سید محمد صالحی” با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی انتشار کلیپی مبنی بر وقوع سرقت مسلحانه از مسافران اتوبوسهای مسافربری در برخی از شهر های استان خوزستان در طول ۲۴ ساعت گذشته که محتوای کلیپ ها واحد بوده لیکن افرادی معلوم الحال به قصد تشویش اذهان عمومی و ترویج نا امنی در سطح استان مبادرت به انتشار گسترده آنها در فضای مجازی کردند.
وی افزود: کلیپ منتشره مربوط به خرداد ماه می باشد که سارقان مسلح اقدام به سرقت اموالی از مسافران اتوبوس مسیر آبادان به اصفهان کردند که کلیپ مذکور توسط احدی از مسافران تهیه و منتشر شده بود که با توجه به اهمیت موضوع سریعا در دستور کار ویژه پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان خوزستان تصریح کرد: با انجام کار اطلاعاتی و تلاش شبانه روزی طی عملیات های منسجم پلیسی بلافاصله نسبت به دستگیری ۲ نفر از آنان اقدام و نفر سوم نیز طی درگیری با کاراگاهان پلیس آگاهی به ضرب گلوله مجروح و تحت درمان می باشد و کلیه تجهیزات به کار رفته در سرقت از جمله یک قبضه سلاح کلاشینکف، بیسیم دستی، جلیقه نظامی، خودرو ،پلاک های جعلی بکار رفته در سرقت کشف شد.
وی بیان داشت: در بررسیها و تحقیقات بعمل آمده از سارقان مشخص شد این افراد دارای سوابق متعدد سرقتهای مسلحانه و بهعنف بودند که به تازگی از زندان آزاد و مبادرت به ارتکاب این قبیل اعمال مجرمانه کردهاند.
سردار صالحی ضمن تکذیب خبر سرقت ۲۴ساعت گذشته تاکید کرد: پلیس فتا با کسانی که با انتشار اخبار کذب و جعلی در فضای مجازی موجبات تشویش اذهان عمومی و کاهش احساس امنیت در جامعه را فراهم کنند، قاطعانه و قانونی برخورد خواهد کرد.
اتوبوس مسافربری , سارقان مسلح , سرقت مسلحانه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تحریریه زاگرس آنلاین منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.