کارکنان صنعت نفت با وجود تحریم‌ها بالاترین رشد بهره‌وری را دارند

کارکنان صنعت نفت با وجود تحریم‌ها بالاترین رشد بهره‌وری را دارند

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، مهدی علی‌مددی صبح امروز (یکشنبه، ۲۸ آبان‌ماه) با هیئت همراه به‌منظور بازدید و بررسی مسائل مربوط به حوزه منابع انسانی در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب حضور یافتند و به استماع گزارش‌های مدیران عامل شرکت‌های بهره‌برداری و مدیران ارشد این شرکت نشستند.
وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های کارکنان صنعت نفت جنوب گفت: بی‌شک زحمات شما به‌ویژه در شرایط تحریم‌ بر کسی پوشیده نیست.
جواد تقی‌زاده، مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از وضع منابع انسانی این شرکت گفت: فعالیت‌ها و خدمات کارکنان صنعت نفت به جامعه خوب معرفی نشده و بعضی از خانواده‌های کارکنان نیز از این زحمات مطلع نیستند و ارزش کار کارکنان این صنعت مغفول مانده است.
وی با اشاره به سختی کار در صنعت و بالاخص تاسیسات نفت که به‌دلیل تحریم‌ها شرایط خاصی را می‌طلبد، افزود: این شرایط نوع کار را ویژه می‌کند بنابراین خواستار اصلاح نظام حقوق دستمزد به‌منظور افزایش انگیزه متخصصان نفت موردنیاز است.
حسن شهرویی، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون نیز نیاز به زیرساخت‌های مدرن صنعت و نیروی انسانی تازه نفس را برای افزایش تولید که مدنظر دولت سیزدهم است را ضرروی دانست و با اشاره به مشکلات عدیده پزشکی حادث شده بر کارکنان عملیاتی در طول سنوات خدمت ایشان به علت کمبود نیروی انسانی متخصص در این بخش، خواستار افزایش نیروهای عملیاتی شد.
قباد ناصری، مدیرعامل نفت و گاز مارون با بیان این که شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به تعهدهای تولیدی خود عمل کرده است، بیان کرد: ۶۰ درصد از مدیران و سرپرستان شرکت مارون در سقف حقوقی هستند و این شرکت بیش از هزار نفر کمبود نیروی انسانی متخصص دارد که با بازنشستگی بالای ۱۰۰ نفر در سال آینده به این مشکل افزوده می‌شود.
وی خواستار اعطای اختیارات سلب شده از مناطق نفت‌خیز به‌منظور رفع مشکلات یادشده شد و افزود: مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به‌عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده نفت در کشور، پیش‌تر جز هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران بوده که باید روال سابق در جهت بسط ید مدیریت این شرکت تسری یابد.
علیرضا هیهاوند، مدیرعامل نفت و گاز مسجدسلیمان نیز با اشاره به سازمان‌ها و نهادهایی که از قانون نظام حقوق و دستمزد مستثنی هستند و حقوق و مزایایی به مراتب بیشتر از نفت دریافت می‌کنند، گزارشی از وضع منابع انسانی این شرکت ارائه داد.
وی بیان کرد: ۲۵ درصد از کارکنان این شرکت در سقف حقوق فریز شده‌اند و ۱۰۰ درصد لایه مدیریتی و تصمیم‌ساز شرکت مسجدسلیمان نیز در سقف حقوق هستند.
مدیرعامل نفت و گاز مسجد سلیمان از مشکلات عدیده کارکنان نیز نبود دسترسی به مسکن مطلوب و ادوات ترابری ضعیف شرکت برشمرد و گفت: این وضع به الگویی برای کارکنان جوان نیز بدل شده که این گروه را نیز از آینده کاری خود مأیوس نموده است.
غلامرضا نورانی، مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بیان کرد: برخلاف موضوع سقف حقوق به تعیین نشدن کف حقوق به‌عنوان عاملی برای بی‌انگیزه کردن نیروهای متخصص و جوان برای اشتغال در صنعت نفت اشاره کرد.
حمید مدملیل، مدیر امور مالی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: از جنبه مالی و ریالی می‌شود کل حقوق صنعتگران نفت را با ۱۰ هزار بشکه نفت و کل مقدار سقف حقوق کارکنان را با ۱۲۸ بشکه نفت مساوی خواند.
وی افزود: با وجود ۴۵ سال تحریم این کارکنان زحمتکش ذره‌ای کم‌کاری نکردند و روزانه ۳ میلیون بشکه تولید نفت که همواره مورد هدف بوده را عملیاتی کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.