Tuesday, 28 March , 2023
امروز : سه شنبه, ۸ فروردین , ۱۴۰۲ - 7 رمضان 1444
شناسه خبر : 407564
  پرینت تاریخ انتشار : 04 تیر 1401 - 7:56 |

۵۰۱ نفر بر اثر گرد و خاک در خوزستان راهی بیمارستان شدند

۵۰۱ نفر بر اثر گرد و خاک در خوزستان راهی بیمارستان شدند
زاگرس آنلاین-زاگرونا؛

حبیب حی‌بر اظهار داشت: از این تعداد بیمار ۴۲۸ نفر به صورت سرپایی درمان شده و ۲۳  نفر در بخش های عادی بیمارستان های استان بستری شدند.

وی افزود: همچنین بر اثر پدیده گرد و غبار ۵۰ نفر از مردم خوزستان در بخش های ویژه بیمارستانی تحت مراقبت قرار گرفتند.

حی بر گفت: در وضعیت بروز گرد و خاک از عموم مردم به ویژه بیماران قلبی، تنفسی و سالمندان درخواست می شود توصیه های پزشکی را کاملا رعایت کرده و حتی الامکان از منزل خارج نشوند.

بیشترین میزان غلظت گرد وغبار با اندازه ۱۰ میکرون (PM۱۰) در ساعت ۷ صبح چهارشنبه یکم تیرماه در شهرهای کارون ۹۰۸، اهواز ۸۷۴، سوسنگرد ۷۳۳، شادگان ۶۶۷، آبادان ۵۶۲، اندیمشک ۵۴۲، ایذه ۵۵۹، بندر امام ۶۱۵، حمیدیه ۶۰۳، رامشیر ۲۹۰، شوشتر ۲۰۷، گتوند ۱۷۱ و هندیجان ۱۶۴ میکروگرم بر مترمکعب بوده است.

حدمجاز غبار در هوا ۱۵۰ میکروگرم بر مترمکعب است.

منبع: ایرنا

به اشتراک بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تحریریه زاگرس آنلاین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.