Tuesday, 28 March , 2023
امروز : سه شنبه, ۸ فروردین , ۱۴۰۲ - 7 رمضان 1444
شناسه خبر : 420339
  پرینت تاریخ انتشار : 12 بهمن 1401 - 20:46 |
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی:

ظرفیت‌های گردشگری کارون و کوت عبدالله شناسایی شود

ظرفیت‌های گردشگری کارون و کوت عبدالله شناسایی شود
زاگرس آنلاین-زاگرونا؛

مجتبی یوسفی در توضیح جلسه فردا با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، گفت: ظرفیت‌های گردشگری شهرستان کارون با مرکزیت کوت عبدالله باید با هدف رشد و توسعه اقتصادی این منطقه شناسایی شود.

وی افزود: باید برای کشف قابلیت‌های شناسایی نشده مزیت‌های گردشگری در حوزه تاریخی، طبیعی، روستایی و کشاورزی شرایطی ایجاد شود که سبب ترغیب گردشگران برای بازدید و حضور در این شهرستان شوند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید کارشناسانی در منطقه حضور یابند تا قابلیت‌های پنهان گردشگری و محلی و حتی عشایری کوت عبدالله ابتدا شناسایی و سپس معرفی شود.

یوسفی همچنین حفاظت از آثار ارزشمند تاریخی و محلی را ضروری دانست و گفت: در همین راستا در جلسه‌ای با وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درصدد تبدیل ظرفیت‌های بالقوه گردشگری کوت عبدالله به بالفعل هستیم تا شاهد افزایش توسعه اجتماعی و اقتصادی در این منطقه باشیم.

 

منبع: ایسنا

به اشتراک بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تحریریه زاگرس آنلاین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.